Неспресо кафемашини, тегло: 3 кг.

Pixie Titane
Pixie Titane Неспресо кафемашини
279,00 лв.
INISSIA XN 1001
INISSIA XN 1001 Неспресо кафемашини
250,00 лв.
INISSIA Ruby Red XN 1005
INISSIA Ruby Red XN 1005 Неспресо кафемашини
195,00 лв.