Неспресо кафе капсули, Espresso: 40ml

COCOA TRUFFLE
COCOA TRUFFLE Неспресо кафе капсули
1,28 лв.
VANILLA ECLAIR
VANILLA ECLAIR Неспресо кафе капсули
1,28 лв.
CARAMEL CREME BRÜLEE
CARAMEL CREME BRÜLEE Неспресо кафе капсули
1,28 лв.
Ispirazione Palermo Kazaar
Ispirazione Palermo Kazaar Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Master Origin Nicaragua
Master Origin Nicaragua Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Master Origin Colombia
Master Origin Colombia Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Master Origin Indonesia
Master Origin Indonesia Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Master origin India
Master origin India Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Reviving Origins Zimbabwe
Reviving Origins Zimbabwe Неспресо кафе капсули
1,96 лв.
Reviving Origins Uganda
Reviving Origins Uganda Неспресо кафе капсули
1,96 лв.
Ispirazione Firenze Arpeggio
Ispirazione Firenze Arpeggio Неспресо кафе капсули
1,06 лв.
Decaffeinato Volluto
Decaffeinato Volluto Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Decaffeinato Arpeggio
Decaffeinato Arpeggio Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Decaffeinato Ristretto
Decaffeinato Ristretto Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Espresso Cosi
Espresso Cosi Неспресо кафе капсули
1,06 лв.
Espresso Volluto
Espresso Volluto Неспресо кафе капсули
1,06 лв.
Espresso Capriccio
Espresso Capriccio Неспресо кафе капсули
1,06 лв.
Espresso Livanto
Espresso Livanto Неспресо кафе капсули
1,06 лв.
Lungo Envivo
Lungo Envivo Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Ispirazione Roma
Ispirazione Roma Неспресо кафе капсули
1,06 лв.
Master Origin Ethiopia
Master Origin Ethiopia Неспресо кафе капсули
1,17 лв.