Неспресо кафе капсули, Lungo: 110ml

Vienna Linizo Lungo
Vienna Linizo Lungo Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Tokyo Vivalto Lungo
Tokyo Vivalto Lungo Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Lungo Linizio
Lungo Linizio Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Master Origin Nicaragua
Master Origin Nicaragua Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Master Origin Colombia
Master Origin Colombia Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Master Origin Indonesia
Master Origin Indonesia Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Master origin India
Master origin India Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Buenos Aires Lungo
Buenos Aires Lungo Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Shanghai Lungo
Shanghai Lungo Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Stockholm Fortissio Lungo
Stockholm Fortissio Lungo Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Cape Town Envivo Lungo
Cape Town Envivo Lungo Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Reviving Origins Zimbabwe
Reviving Origins Zimbabwe Неспресо кафе капсули
1,96 лв.
Reviving Origins Uganda
Reviving Origins Uganda Неспресо кафе капсули
1,96 лв.
Vivalto Lungo
Vivalto Lungo Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Decaffeinato Ristretto
Decaffeinato Ristretto Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Lungo Fortissio
Lungo Fortissio Неспресо кафе капсули
1,17 лв.
Master Origin Ethiopia
Master Origin Ethiopia Неспресо кафе капсули
1,17 лв.